Hogyan segít a Gyomorballon Terápia a jobb étkezési döntések meghozatalában?

Ez nem csak egy ballon! A Gyomorballon Terápia egy hosszútávú program, mely segít megválni a rossz szokásoktól. Tanulási folyamatként is lehet rá tekinteni, mivel a 6 hónap megmutatja, hogy az egészséges étkezés nem bonyolult, sem unalmas. Kis változtatásokkal érdemes kezdeni, mint például a csomagolt készételek elhagyása és a napi vízfogyasztás növelése. A sok kis apró változtatás sokat nyom a latba a végeredményben.

Edd ezt Ehelyett Miért?
Quinoa Fehér rizs Egy bögre főtt quinoa körülbelül 40-szer kevesebb kalóriát tartalmaz, mint ugyanannyi rizs. Ám az igazi előnye a szénhidrátban van. A fehér rizs szénhidrát tartalma a quinoa 15-szöröse, míg a quinoa a rizshez képest 5 grammal több rozst és dupla annyi fehérjét tartalmaz. Összefoglalva a quinoa nem csak a bevitt kalóriák leredukálásában segít, de sokkal hamarabb jól is lakunk tőle, ami miatt kevesebbet eszünk.
Karfiolpüré Krumplipüré A karfiolpüré éppolyan ízletes, mint a hagyományos krumplipüré. Kevesebb kalória, alacsonyabb szénhidrát-tartalom, viszont rengeteg C-vitamin és folsav található benne, miközben a püré textúrája ugyanolyan krémes, szinte szétrobbantja az ízlelőbimbókat egy kis szerecsendióval megbolondítva. Extra csavarként, amennyiben a burgonyapürénél használt vajat lecseréljük extra szűz olívaolajra a karfiolpürénkhez, úgy még szív-barátabbá válik a köretünk.
Humusz Majonéz A majonéz olaj, tojás, citromlé, mustár és fűszerek hozzáadásával készül. Egy adag 90 kalóriát és 10 gramm zsírt tartalmaz, ami rengeteg. Ezzel szemben a hummuszban, adagonként csak 2-4 gramm zsír van, s emellett 7 gramm rosttal és 8 gramm fehérjével támogatja a szervezetünk egészségét.
Popcorn Chips Cseréljük le a csipszet popkornra! Megkapjuk ugyanazt a ropogósságot és sósságot, amit a csipsztől várunk el, körülbelül 65%-kal kevesebb kalória és gazdagabb rostforrás mellett. Keressük az olaj-mentes mikrohullámú sütőben elkészíthető pattogatott kukoricát, vagy válasszuk azokat a márkákat, melyek napraforgóolaj helyett olívaolajban pattognak.

Ahhoz, hogy a leadott kilók hosszútávon is távol maradjanak, egészségesen és tudatosan kell táplálkoznunk. A gyomorballon terápia kiváló segítőtárs akár tanulási célra, akár megelőzésre. A több, mint 20 éves ORBERA® gyomorballon terápia célja az életmódváltás hosszú távú sikeressége. Túl 300.000 sikeres beavatkozáson büszkén mondhatjuk, hogy egyszeri befektetés az élete hátralevő részére. A 6 hónap alatt ugyanis megtanulható és megszokható az egészségesebb táplálkozás az étkezési szokások átalakításával, vagyis nem alakul ki az a bizonyos jojó-effektus.

Az étkezési szokások megváltoztatásával és egy orvos által felügyelt diéta betartásával, a gyomorballon alkalmazása során átlagosan 15-25 kg súlycsökkenés érhető el 6 hónap alatt hosszútávon. A súlycsökkenés mértéke a személyes adottságok és az orvosi előírások betartásának függvényében változhat. A nagy mértékben elhízott páciensek akár 25-35 kg-ot is fogyhatnak biztonságosan, ez pedig egészségük szempontjából kiemelten fontos lehet, hiszen kevésbé veszélyeztetettek a betegségek kapcsán, valamint a teljes életminőségük megváltozik!

Az FDA minősített ORBERA® gyomorballon a világon az első helyen álló. A programja első 6 hónapjában egy ORBERA® gyomorballon kerül a gyomrába endoszkópos eljárással. Ez segít Önnek megtanulni az egészséges adagszabályozási módszereket, míg az utógondozási program egy személyre szabott diétát és edzéstercet nyújt Önnek. Nem műtéti eljárás, így nincsenek hegek, nem okoz fájdalmat, vagy egyéb kellemetlenséget. A teljes 2 részes, 12 hónapos program befejeztével képes lesz arra, hogy sokkal egészségesebb életmódot éljen.

Vessen egy pillantást a bevált sikertörténetekre. Ez Ön is lehetne!