Valódi emberek. Valódi eredmények.

20 éve a fogyás területén, nem csoda, hogy több ezer ember választotta az ORBERA® gyomorballont.

Világszerte több mint 220.000 ember életét változtatta meg az ORBERA® gyomorballon súlycsökkentő rendszer

Sokan mások, akik magukhoz hasonlóan az ORBERA® gyomorballonhoz fordultak segítségért a fogyáshoz vezető úton. Ez nem csak a nadrág méret csökkenéséről szól. Ez arról szól, hogy erősebb, egészségesebb és teljesebb életet éljünk. Talán csak az ORBERA® gyomorballonnal kapcsolatos pozitív és életmódbeli tapasztalatok azok, amire szüksége van a fogyás felé vezető úton. A megfelelő gondolkodásmóddal és pozitív hozzáállással elérheti fogyási céljait.

Halljuk a történeteiket.

MÁRIA CSAKNEM 11 KG-T FOGYOTT.*

“Nagyszerűen érzem magam! Ez az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt az életemben.”

Miután újra és újra sem sikerültek más fogyási lehetőségek, Marie úgy döntött, hogy kipróbálj az ORBERA® gyomorballont. Úgy véli, hogy az életmódváltó testsúlycsökkentő rendszer segített neki elérni fogyási céljait.

TALÁLKOZZON MÁRIÁVAL

ANDRÁS 13 KG-T FOGYOTT.*

“13 kg-t fogytam az ORBERA® gyomorballonnal és a súlycsökkenést 5 évig megtartottam.”

Andrew nem volt elégedett magával. Andrew a tükörbe nézve azon tűnődött, vajon valaha eljön-e a nap, amikor kényelmesen érezheti magát a saját bőrében. Andrew úgy véli, hogy az ORBERA® gyomorballon kipróbálása fordulópont volt az életében.

TALÁLKOZZON ANDRÁSSAL

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban a gyomorballonnal.

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.