Ahogy az ORBERA® gyomorballon terápia működik

Szabályozza az adagok méretét. Ismerje meg az egészséges szokásokat. Nézze meg a valódi eredményeket.

Az ORBERA® gyomorballon terápia egy súlycsökkentő ballon, amit arra terveztek, hogy segítsen Önnek az adagok szabályozásában és végső soron elősegítse a súlycsökkenést.

Az ORBERA® egy lágy szilikonból készült tartós gyomorballon, mely FDA engedélyezett, azaz minőségi biztonságos társ a fogyásban. Amíg ideiglenes a gyomrában van 6 hónapig, ösztönzi a testét, hogy alkalmazkodjon az egészségesebb adagokhoz. A gyomorballon alakja és térfogata akkora helyet foglal el a gyomrában, hogy alkalmazkodhasson az egészségesebb adagokhoz. A gyomorballon technológiája és kialakítása segíti a pácienseket, hogy 3x annyi súlyt adjanak le, mint csak diétával és testmozgással.

  • Műtél nélküli fogyás

A gyomorballont a nyelőcsövön át, közvetlenül a gyomorba helyezik egy gyors és műtél nélküli eljárás során.

  • Szúrás és vágás nélküli

A 30 perces eljárást bódítás közben végzik. Már aznap hazamehet a behelyezés után, hogy megkezdhesse az utat a súlyvesztés felé.

  • Nem állandó

A testsúlycsökkentő program első 6 hónapja után a gyomorballont eltávolítják és elkezdődik az „utógondozási” program.

  • Nincsenek vágások

Mivel a gyomorballont a nyelőcsövén keresztül helyezik a gyomrába, ún. endoszkópos módon, így nincs szükség vágásokra, öltésekre vagy hegekre.

ORBERA® FDA minősített Súlycsökkentő Rendszer

A SÚLYCSÖKKENTŐ BALLON BEHELYEZÉSE

Az ORBERA® FDA engedélyezett gyomorballont egy egyszerű, műtét nélküli, járó beteg eljárásban helyezik a gyomorba. Először egy diagnosztikai endoszkóppal megbizonyosodnak arról, hogy nincs semmi ellenjavallat és biztonságos, hogy elvégezzék az eljárást. Amikor Önt elbódították és kényelmesen fekszik, az eljárás elkezdődhet.
A leeresztett gyomorballont a nyelőcsövön keresztül a gyomrába helyezik. Ezután egy fecskendő segítségével feltöltik a ballont steril sóoldattal. Miután a súlycsökkentő gyomorballont feltöltik a sóoldattal, a mérete kb. akkora, mit egy grapefruité. A behelyezés kb. 20-30 percig tart, pár órás megfigyelés után, a legtöbb páciens aznap otthonába hazamehet, hogy elkezdje új életének hátralévő részét.

AZ ELSŐ 6 HÓNAP

A beavatkozás után az ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon 6 hónapra marad a gyomorban. A gyomorballon és a javasolt bármilyen diéta és mozgás valamint kollegánk támogató segítségével a páciensek általában a legdrasztikusabb eredményeket az első 5-6 hónapban érik el. Nagyon fontos, hogy ezt az időt arra használják, hogy elsajátítsák az egészséges szokásokat, hogy nem csak a 12 hónap alatt, hanem életének hátralévő részében is folytassák azokat. Az első 6 hónap alatt megtanulja, hogyan segíti az ORBERA® FDA minősített gyomorballon, hogy az segítse a fogyásban. Az ORBERA® súlycsökkentő rendszer előnyeinek maximalizálásában kulcsfontosságú, hogy nyitott és kulcsfontosságú kommunikációt folytasson kollegánkkal.

Készen áll, hogy elinduljon az úton a fogyás felé?

Csakis akkreditált, szakképzett szakemberek, akik a gyomorballon behelyezését és kivételét elvégezhetik. Mi azonban mindent megszervezünk, országszerte nagyobb városokban valamelyik hivatalos központba ahol végezhetnek ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon eljárást.

AZ ELTÁVOLÍTÁS

Miután a gyomorballon 6 hónapon át a helyén volt, eltávolítják. Az egyszerű és sebészeti beavatkozást nem igénylő eljárás nagyon hasonló a behelyezési folyamathoz. Miután az ORBERA® gyomorballont eltávolították, nagyon fontos, hogy folytassa a mozgást és a diétát. Ez segít egy pozitív és egészséges gondolkodásmód megőrzésében, amíg eléri fogyási céljait.
Amikor az egyéves programnak vége, az egészséges életmóddal kapcsolatos döntéseinek fenntartása segít Önnek abban, hogy már meg is tartsa az elért testsúlyát. Számunkra a legfontosabb a hosszú távú életmódváltás.

ORBERA® – FDA VÉDJEGGYEL ELÁTOTT, SÚLYCSÖKKENTŐ GYOMORBALLON

Biztonságos. Hatékony. Bizonyított.

Több mint 20 éves tapasztalat alapján bizonyított FDA engedélyezett gyomorballon eljárás, mely hatékony társ a fogyásban.

Több mint 220.000 beavatkozás során használt FDA engedélyezett gyomorballon segített hatékonyan a súlyvesztésben több mint 80 országban.

Az átlagos ember 3x több súly veszít, mint csak diétával és testmozgással.

Elismerten biztonságos és hatékony, világszerte az első helyen álló a súlycsökkentő FDA védjegyű gyomorballon.

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban a bizonyítottan hatékony FDA minősített gyomorballonnal.

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.