Hogyan működik az ORBERA® gyomorballon terápia?

Biztonságos gyomorszűkítés. Életminőségjavító és bizonyítottan eredményes.

Az ORBERA® gyomorballon terápia egy speciális orvosi szilikonból készült ballon, amely tökéletes megoldást nyújt a gyors és tartós fogyásra.

Az ORBERA® gyomorballon teljesen biztonságos anyagot jelent a testben. A ballon az FDA védjeggyel ellátott orvosi szilikon, amely az USA hatósága által kiállított, legmagasabb minőséget garantálja. A gyomorballon elhelyezése a gyomorban teltségérzetet okoz, csökkenti a gyomor térfogatát, ezért a korábbiaknál kisebb mennyiségű táplálékra van szükségünk, így segítve elő a súlycsökkenést. Az ORBERA® gyomorballon terápia 6 vagy 12 hónapig tartó program.

  • Műtél nélküli fogyás

A gyomorballont a nyelőcsövön át, közvetlenül a gyomorba helyezik egy gyors és műtél nélküli eljárás során.

  • Szúrás és vágás nélküli

A 30 perces eljárást bódítás közben végzik. Már aznap hazamehet a behelyezés után, hogy megkezdhesse az utat a súlyvesztés felé.

  • Nem állandó

A testsúlycsökkentő program első 6 hónapja után a gyomorballont eltávolítják és elkezdődik az „utógondozási” program.

  • Nincsenek vágások

Mivel a gyomorballont a nyelőcsövén keresztül helyezik a gyomrába, ún. endoszkópos módon, így nincs szükség vágásokra, öltésekre vagy hegekre.

FDA minősített ORBERA® gyomorballon súlycsökkentő terápia

Az ORBERA® gyomorballon – Behelyezése

Az FDA védjeggyel ellátott ORBERA® gyomorballon terápia egy innovatív testsúlycsökkentő módszer. Az ORBERA® gyomorballon súlycsökkentő terápia egy műtét nélküli eljárás, amely nem okoz külső nyomot, azaz vágásokat, gyógyulásra ítélt sebhelyeket. Maga a behelyezés kb. 20-30 percet vesz igénybe. A gyomorballont, bódult állapotban, endoszkóppal a szájon át a gyomorba helyezik, majd ezt követően színezett sóoldattal töltik fel. A folyadék mértéke az egyéni adottságoktól és a ballon típusától változhat. Az eljárás fokozottan biztonságos és a behelyezést követően visszatérhetünk napi munkánkhoz.

Az ORBERA® gyomorballon – Eredménye

A műtét nélküli beavatkozást követően az ORBERA® gyomorballon 6 vagy 12 hónapig maradhat a gyomorban. A féléves gyomorballon terápia esetén, akár 10-25-30 kg, míg az egy éves ORBERA® kezeléssel 40 kg fogyás érhető el. A súlycsökkenés mértéke a személyes adottságok függvényében változhat. Az ORBERA® gyomorballonnak köszönhetően reálisan elvárhatjuk a heti 1-1,5 kilogramm súlycsökkenést, de a jelentős fogyás érdekében nélkülözhetetlen a szakemberek által összeállított étrend, és mozgás betartása. A legdrasztikusabb eredményeket az első 5 hónapban érhetjük el. Nagyon fontos, hogy ezalatt az idő alatt egy egészségesebb életmódot sajátítsunk el, hiszen a terápia célja a fogyás mellett az új szemlélet kialakítása is.

Készen áll, hogy elinduljon az úton a fogyás felé?

Csakis akkreditált, szakképzett szakemberek, akik a gyomorballon behelyezését és kivételét elvégezhetik. Mi azonban mindent megszervezünk, országszerte nagyobb városokban valamelyik hivatalos központba ahol végezhetnek ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon eljárást.

Az ORBERA® gyomorballon – Eltávolítása

A 6 vagy 12 hónapig tartó terápia végén a gyomorballon eltávolítása hasonlóan a behelyezéshez, egyszerű, sebészeti beavatkozást nem igénylő eljárással történik. Természetesen az ORBERA® gyomorballon leeresztett állapotában kerül eltávolításra, nem okozva semmilyen maradandó elváltozást a szervezetben. A gyomorballon behelyezését és eltávolítását is elismert szakorvosok végzik, így az eljárás minimális kockázattal jár. Nagyon fontos, hogy az eltávolítást követően is tartsuk a korábban már említett orvosok által összeállított étrend és testmozgás betartását.

ORBERA® – FDA VÉDJEGGYEL ELÁTOTT, SÚLYCSÖKKENTŐ GYOMORBALLON

Biztonságos. Hatékony. Bizonyított.

Több mint 20 éves tapasztalat alapján bizonyított FDA engedélyezett gyomorballon eljárás, mely hatékony társ a fogyásban.

Több mint 220.000 beavatkozás során használt FDA engedélyezett gyomorballon segített hatékonyan a súlyvesztésben több mint 80 országban.

Az átlagos ember 3x több súly veszít, mint csak diétával és testmozgással.

Elismerten biztonságos és hatékony, világszerte az első helyen álló a súlycsökkentő FDA védjegyű gyomorballon.

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban a bizonyítottan hatékony FDA minősített gyomorballonnal.

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.