Az FDA védjegy – Mit jelent ez a minősítés?

Az FDA (U.S. Food&Drug Administration), magyarul az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal legszigorúbb és legbefolyásosabb hatósága. Az Egyesült Államokban FDA minősítés nélkül semmilyen egészségügyi termék vagy élelmiszer nem kerülhet forgalomba.

A hatóság története a 20. század elejére vezethető vissza. Hivatalosan 1906-ban alakultmelynek célja a fogyasztói termékek piacán régóta fennálló visszaélések megfékezése volt. A törvénynek köszönhetően számos gyógyszer, gyógyászati segédeszköz, egészségre ártalmas termék forgalomba kerülését szüntették meg, ezzel nagyban hozzásegítve az évekig komoly problémát jelentő veszélyesnek mondható készítmények piacra kerülését. Az FDA az egyik legismertebb és legszigorúbb gyógyszerészeti és egészségügyi hivatal a világon, ezért az FDA jelölésű orvostechnikai eszközök garantáltan kiemelkedő minőségűek és teljesen biztonságosak.

Az FDA feladata, hogy vizsgálja az orvostechnikai eszközök minőségét és eredetiségét, avagy a fogyaszthatóságot, ami egészségügyi szempontból nélkülözhetetlen tényező.

Az ORBERA® gyomorballon eszköz viselőjét az egyedi FDA minősítés biztosítja arról, hogy a termék bizonyítottan minőségi, hatékony és biztonságos, egyedülálló módon! Fontos tudnunk, van olyan gyomorballon nem rendelkezik FDA védjeggyel, valamint több országban be van tiltva súlyos egészségkárosító hatása miatt, ennek ellenére sajnos hazánkban hallottunk ezen termék felbukkanásáról, mely megtévesztő lehet.

Az FDA védjegy megszerzéséhez szigorú feltételeknek kell megfelelni és évente meg kell újítani. Az FDA minősítéssel rendelkező ORBERA® gyomorballon eszköz használata esetén biztosak lehetünk abban, hogy a szigorú szabályozásoknak köszönhetően az ORBERA® gyomorballon módszer klinikai vizsgálatokkal bizonyítottan biztonságos, hatékony és az egészségre nem veszélyeztető minőséget kapjuk.

Az egészségünk érdekében, tájékozódjunk és különös figyelmet fordítsunk arra, hogy mit vásárolunk!

Büszkék vagyunk az ORBERA® gyomorballon már több mint 20 éve FDA védjeggyel ellátott, hiszen nálunk az Ön egészsége áll az első helyen!

Ne érje be, csak a magas minőséggel! Válassza az egyetlen hosszú távon megbízható eszközt: csakis az  ORBERA® gyomorballon – terápiát a bizonyítottan biztonságos és hatékony fogyás elérése érdekében!

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban az FDA minősített gyomorballon terápiánkkal!

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.