Mi az GYOMORBALLON® TERÁPIA FDA ENGEDÉLLYEL?

 Végre itt van egy biztonságos, műtét nélküli súlycsökkentő program, mely engedélyezett biztonságos ballonnal történik.

Az ORBERA® FDA engedélyezett gyomorballon terápia egy testsúlycsökkentő program, amit arra terveztek, hogy segítsen Önnek elérni fogyási céljait.

Az ORBERA® egy kétrészes testsúlycsökkentő program, amit arra terveztek, hogy segítsen Önnek a fogyásban és egy egészséges életmód fenntartásában. Tartós fogyás és általános egészség sokkal jobban megvalósítható az ORBERA® gyomorballon terápiával: egészséges diéta, az Önnek testhezálló rendszeres mozgás mellett az éhségérzet kizárása hatékonyan műtét nélkül járul hozzá a fogyásához. Kimutatták, hogy a páciensek 3x több súlyt tudnak fogyni az ORBERA® testsúly csökkentő FDA minősített gyomorballon-terápiával, mint csak diétával vagy testmozgással egyedül.

MŰTÉT NÉLKÜLI FOGYÁS

A leeresztett gyomorballont a szájon át helyezik be, kiküszöbölve a metszések és öltések szükségességét és a hegeket, amit maguk után hagynak. Miután a gyomorballont a nyelőcsövön keresztül megfelelően a gyomorba helyezik, egy biztonságos sóoldattal töltik fel. Amikor az ORBERA® gyomorballont teljesen feltöltik, kb. egy grapefruit nagyságú és szabadon mozog a gyomorban.

#1 GYOMORBALLON

Az ORBERA® FDA minősített és a világon első helyen álló biztonságosnak engedélyezett súlycsökkentő gyomorballon. Az elmúlt 20 évben az ORBERA® gyomorballon több mint 220.000 embernek segített. A gyomorballon ösztönzi az adagok szabályozásában, miközben egészséges változásokat hoz az étrendjében és életmódjában.

ESZKÖZ A SÚLYVESZTÉSHEZ

Az FDA minősített súlyvesztési rendszer több mint csak egy gyomorballon. Ez egy program, ami segít Önnek megváltoztatnia életmódját, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is. Egy egészséges gondolkodásmód a kulcs, hogy elérje fogyási céljait és fenntartsa új életstílusát. Az ORBERA® ezt egy támogató csoporton keresztül teszi lehetővé a hatékony hosszú távú biztonságos fogyást.

Miért működik az FDA minősített gyomorballon terápia?

2 RÉSZES PROGRAM

Az FDA minősített gyomorballon terápia egy 12 hónapos súlycsökkentő és egészséges életmód program. A program első 6 hónapjában a gyomorballont a gyomorba helyezzük, hogy segítsen Önnek az adagok szabályozásában. Ez segíteni fog Önnek, hogy megtanulja az egészséges adagok szabályozásának módszereit, miközben a teste alkalmazkodik az új életmódhoz. A 12 hónapos program teljes időtartamán ösztönözni fogja egy támogatói csapat segítsége, hogy kövessen diétát és tegyen élete részévé bármilyen Önnek megfelelő mozgást. Ez nem csak a 12 hónapos program során segít, hanem abban is, hogyan tartson fent egy egészséges életmódot hosszú távon az ajánlott mozgás, egészséges ételek és adagok segítségével.

TUDJON MEG TÖBBET

Az FDA engedélyezett GYOMORBALLON

Az ORBERA® gyomorballon lágy, tartós és kb. egy grapefruit nagyságú. Ami óriási előnye, hogy FDA engedélyezett, ami azt jelenti, minőségi, biztonságos. Amíg nincs feltöltve, a száján át a gyomrába helyezik. Ez az egyszerű eljárás kiküszöböli a vágások és öltések szükségességét és általában kb. 20-30 percig tart. Amikor a gyomorballon a helyén van, elkezdődhet az egészséges adagok szabályozásának ösztönzése.

Ahogy az ORBERA® gyomorballon terápia működik

Készen áll, hogy a fogyás útjára lépjen?

Csak a legjobban képzett szakemberekkel dolgozunk, hogy alkalmazzuk az ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon terápiát a pácienseinken, amely bizonyítottan hatékony és mivel FDA minősített, ezért biztonságos.

Miért válassza az ORBERA® GYOMORBALLON TERÁPIÁT?

Az ORBERA® testsúlycsökkentő program számos különböző funkciót nyújt, amelyeket harmóniában működnek együtt. Ezek a funkciók nem csak a kezdőlökést adják az útján a fogyásban, hanem készségekkel látja el, hogy egy hosszú távú, egészséges életmódot élhessen..

FDA Minősített gyomorballon

Egy amerikai klinikai vizsgálat során az ORBERA® súlycsökkentő ballon 3.1x több súlycsökkenést mutatott, mint a diéta és testmozgás. Az FDA pedig biztonságot, megbízható engedélyt jelent az Ön számára..

Valódi eredmények világszerte

Az elmúlt 20 évben az ORBERA® gyomorballonok több mint 220.000 embernek segített a fogyásban több mint 80 országban, beleérve Kanadát, Ausztráliát, Brazíliát és az Egyesült Királyságot.

Bizonyított testsúlycsökkenés

Az ORBERA® gyomorballon terápiával 3x több súlyt lehet leadni, mint csak diétával és testmozgással egyedül. A gyomorballon fizikailag a kezdőrúgás a súlyvesztésében, míg a szellemi segítséget az utó asszisztencia és az „ORBERA® edző” nyújtja.

Nincsen műtét.
Csak eredmények.

  • Műtét nélküli.
  • Nincsenek vágások vagy öltések.
  • Nem állandó.
  • 20-30 perces eljárás.
  • Rövid felépülési idő.
  • 3x több súlyt adhat le, mint csak diétával és testmozgással egyedül.
  • FDA minősített, mely biztonságos engedélyt jelent.

Stuart

13 kg-t fogyott.

“Az ORBERA® gyomorballon terápia óta az életem drasztikusan megváltozott. Rengeteg dologban részt tudok venni a barátaimmal és a családommal. Több társadalmi tevékenységet tudok csinálni… Én csak most érzem jól magam igazán.”

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban az FDA minősített gyomorballon terápiánkkal.

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.