Mit kell tudni az FDA minősített ORBERA® gyomorballonról?

Egy biztonságos, engedélyezett minőséggel rendelkező műtét nélküli súlycsökkentő program.

Az ORBERA® gyomorballon terápiát arra tervezték, hogy segítsen a gyors és hosszútávú fogyás elérésére.

Az ORBERA® gyomorballon terápia egy műtét nélküli modern kétrészes súlycsökkentő program. Gyors és tartós fogyást érhetünk el vele, és nem kell félnünk a diétánk fő ellenségétől: a jojó effektustól. A gyomorballon eszköz nem csak kórosan elhízott felnőtteknek javasolt. Azok számára is hatékony lehetőséget jelent, akik csupán 10 kg súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni. Akár már 27-es testtömeg indextől alkalmazható eljárás. Az FDA minősített ORBERA® gyomorballon valóban segítőtárs a fogyásban.

MŰTÉT NÉLKÜLI FOGYÁS

A leeresztett gyomorballont a szájon át helyezik be, kiküszöbölve a metszések és öltések szükségességét és a hegeket, amit maguk után hagynak. Miután a gyomorballont a nyelőcsövön keresztül megfelelően a gyomorba helyezik, egy biztonságos sóoldattal töltik fel. Amikor az ORBERA® gyomorballont teljesen feltöltik, kb. egy grapefruit nagyságú és szabadon mozog a gyomorban.

#1 GYOMORBALLON

Az ORBERA® FDA minősített és a világon első helyen álló biztonságosnak engedélyezett súlycsökkentő gyomorballon. Az elmúlt 20 évben az ORBERA® gyomorballon több mint 220.000 embernek segített. A gyomorballon ösztönzi az adagok szabályozásában, miközben egészséges változásokat hoz az étrendjében és életmódjában.

ESZKÖZ A SÚLYVESZTÉSHEZ

Az FDA minősített súlyvesztési rendszer több mint csak egy gyomorballon. Ez egy program, ami segít Önnek megváltoztatnia életmódját, nem csak fizikailag, hanem szellemileg is. Egy egészséges gondolkodásmód a kulcs, hogy elérje fogyási céljait és fenntartsa új életstílusát. Az ORBERA® ezt egy támogató csoporton keresztül teszi lehetővé a hatékony hosszú távú biztonságos fogyást.

Miért eredményes az FDA minősített ORBERA® gyomorballon terápia?

A programról

Az ORBERA® gyomorballon terápia 6 és 12 hónapig tartó program. A féléves gyomorballon terápia esetén, akár 10-25-30 kg súlyveszteség érhető el, míg az egy éves ORBERA® kezelés meghaladhatja a 40 kg súlyveszteséget is. A testsúlycsökkenés mértéke a személyes adottságok függvényében változhat, továbbá a javasolt étrend betartásától. Ez alatt az idő alatt is akár 6 vagy 12 hónapos programban veszünk részt, 1 évig javasolt tartani a diétánkat és a rendszeres mozgást, így hosszútávú eredményt érhetünk el. Az ORBERA® gyomorballon egy speciálisan kifejlesztett FDA védjeggyel ellátott orvosi szilikon, aminek elhelyezése a gyomorban csökkenti a gyomor térfogatát, ezért kevesebb ételtől is jóllakottak leszünk.

TUDJON MEG TÖBBET

Az FDA védjeggyel minősített ORBERA® gyomorballon

Az ORBERA® gyomorballon egy elasztikus, gömb alakú „tartály”, aminek a mérete változtatható. A gyomorballont endoszkópos eljárással a gyomorba helyezik, majd sóoldattal feltöltik, amely természetesen semmilyen károsodást nem okoz a szervezetünkben. Az FDA védjeggyel ellátott ORBERA® gyomorballon eszköz használata esetén biztosak lehetünk abban, hogy a módszer klinikai vizsgálatokkal bizonyítottan biztonságos.

Hogyan működik?

Készen áll, hogy a fogyás útjára lépjen?

Csak a legjobban képzett szakemberekkel dolgozunk, hogy alkalmazzuk az ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon terápiát a pácienseinken, amely bizonyítottan hatékony és mivel FDA minősített, ezért biztonságos.

Miért válassza az ORBERA® GYOMORBALLON TERÁPIÁT?

Az ORBERA® testsúlycsökkentő program számos különböző funkciót nyújt, amelyeket harmóniában működnek együtt. Ezek a funkciók nem csak a kezdőlökést adják az útján a fogyásban, hanem készségekkel látja el, hogy egy hosszú távú, egészséges életmódot élhessen..

FDA Minősített gyomorballon

Egy amerikai klinikai vizsgálat során az ORBERA® súlycsökkentő ballon 3.1x több súlycsökkenést mutatott, mint a diéta és testmozgás. Az FDA pedig biztonságot, megbízható engedélyt jelent az Ön számára..

Valódi eredmények világszerte

Az elmúlt 20 évben az ORBERA® gyomorballonok több mint 220.000 embernek segített a fogyásban több mint 80 országban, beleérve Kanadát, Ausztráliát, Brazíliát és az Egyesült Királyságot.

Bizonyított testsúlycsökkenés

Az ORBERA® gyomorballon terápiával 3x több súlyt lehet leadni, mint csak diétával és testmozgással egyedül. A gyomorballon fizikailag a kezdőrúgás a súlyvesztésében, míg a szellemi segítséget az utó asszisztencia és az „ORBERA® edző” nyújtja.

Nincsen műtét.
Csak eredmények.

  • Műtét nélküli.
  • Nincsenek vágások vagy öltések.
  • Nem állandó.
  • 20-30 perces eljárás.
  • Rövid felépülési idő.
  • 3x több súlyt adhat le, mint csak diétával és testmozgással egyedül.
  • FDA minősített, mely biztonságos engedélyt jelent.

Stuart

13 kg-t fogyott.

“Az ORBERA® gyomorballon terápia óta az életem drasztikusan megváltozott. Rengeteg dologban részt tudok venni a barátaimmal és a családommal. Több társadalmi tevékenységet tudok csinálni… Én csak most érzem jól magam igazán.”

Szerezzen további információkat, hogy segítsünk a fogyásban az FDA minősített gyomorballon terápiánkkal.

Szerezzen tippeket arról, hogy hogyan éljen egészséges életet. Vágjon bele a gyomorballon terápiába, a fogyás és életmódváltás éhségérzet nélkül sokkal könnyebb.