Mitől más az ORBERA® gyomorballon?

Az ORBERA® több, mint 20 éves klinikai tapasztalattal büszkélkedik.

 

A különböző alternatívák nem hozták meg a kívánt eredményt?

Az ORBERA® gyomorballonnal átlagosan 3x nagyobb súlyt veszíthetünk, mint csak diétával és testmozgással.

Elmondjuk miért:

  1. Az ORBERA® ballon helyet foglal a gyomrunkban, ezért jóval kevesebb étel befogadására vagyunk képesek és sokkal tovább tart a teltségérzetünk. Csak a diétával, ugye milyen sokszor vagyunk éhesek?
  2. A túlsúly sajnos többször nem teszi lehetővé a testmozgást, előfordulhat, hogy az orvos tilt el bennünket ettől a tevékenységtől, vagy csak egyszerűen kényelmetlen. Az ORBERA® gyomorballon segítségével a fogyás és fizikai aktívitás sokkal kielégítőbb lehet.

 Az ORBERA® gyomorballon más ballonokkal szemben

Az ORBERA® gyomorballon eszköz viselőjét az egyedi FDA minősítés biztosítja arról, hogy a termék bizonyítottan minőségi, hatékony és biztonságos, egyedülálló módon! Fontos tudnunk, van olyan gyomorballon, ami nem rendelkezik FDA védjeggyel, valamint több országban be van tiltva súlyos egészségkárosító hatása miatt, ennek ellenére sajnos hazánkban hallottunk ezen termék felbukkanásáról, amely megtévesztő lehet. Ne érje be, csak a magas minőséggel!

Az ORBERA® gyomorballon műtét nélkül

Az ORBERA® gyomorballon egy sebészeti beavatkozást nem igénylő testsúlycsökkentő eljárás, amely nem okoz a szervezetben semmilyen elváltozást, maradandó sérülést. A művelet csupán 20-30 percet vesz igénybe és még aznap visszatérhetünk a napi folyamatainkhoz.

* Az ORBERA® gyomorballon megfelel az American Society for Gastrointestinal Endoscopy’s (ASGE) Preservation and Incorporation of Valuable Endoscopic Innovations (PIVI) elhízás kezelésére vonatkozó küszöbértékeknek

Lesley_headshot[1]“Az ORBERA® előtt sok különböző dolgot és számos diétát kipróbáltam az évek alatt. Semmi sem működött igazán… Az ORBERA® óta… fantasztikusan érzem magam!” 
Lesley, 15 kg-t fogyott*.

Kérjen további információkat e-mailen, hogy elérje a fogyási céljait, amelyre úgy vágyott.

mail_icon_blue[1]

Szerezzen további információt az ORBERA® gyomorballonról

Az ORBERA® egy 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezik a sebészeti beavatkozás nélküli súlycsökkentő megoldások közül, amely megfelelő lenne Önnek. Ha szeretné elérni céljait és súlyt veszteni, kezdjen új életet az ORBERA® gyomorballonnal!

phone_icon_blue[1]

Szeretne további információkat?

Önnek kérdései vannak. Nekünk válaszaink. Képzett képviselőink segítenek abban, hogy megtalálja a megfelelő szakembert Önhöz közel, részletesebben elmagyarázzák az ORBERA® gyomorballon terápiát és további információkkal szolgálhat.