Miért más az ORBERA®

Az ORBERA® egy széleskörű 20 éves klinikai tapasztalattan rendelkezik.

 

Mérlegelte az alternatívákat? Nem érnek fel az ORBERA®-hoz.

ORBERA® a Diétákkal és Testmozgással szemben

Kimutatták, hogy az átlagember 3x nagyobb súlyt veszít az ORBERA® gyomorballonnal, mint csak diétával és testmozgással. Íme néhány ok, hogy miért:

  • A diéták éhségérzetet és elégedetlenséget okozhatnak. Az ORBERA® azzal, hogy helyet foglal a gyomorban, ösztönzi az adagok szabályozásában.
  • Ha Ön túlsúlyos, a testmozgás kihívást jelenthet és kényelmetlen lehet Önnek. Az ORBERA® segítségével a fogyása és fizikai aktivitása sokkal kényelmesebb lehet.

ORBERA® más gyomorballonokkal szemben

Az elmúlt 20 évben az ORBERA® lett az első számú súlycsökkentő gyomorballon a világon és ez az egyetlen, amit a ASGE biztonsági és hatékonysági szempontból elismert. Egyetlen más, FDA minősített gyomorballon sem mutatott nagyobb súlycsökkenést az amerikai klinikai vizsgálatok során.

mail_icon_blue[1]

Szerezzen további információt az ORBERA® gyomorballonról

Az ORBERA® egy 20 éves klinikai tapasztalattal rendelkezik a sebészeti beavatkozás nélküli súlycsökkentő megoldások közül, amely megfelelő lenne Önnek. Ha szeretné elérni céljait és súlyt veszteni, kezdjen új életet az ORBERA® gyomorballonnal!

Az ORBERA® a Sebészet beavatkozásokkal szemben

Az ORBERA® egy sebészeti beavatkozást nem igénylő súlycsökkentő eljárás, amely nem jelent vágásokat, öltéseket vagy hegeket. Csak 20-30 percig tart; a legtöbb ember még aznap hazamegy. És fontosabb, hogy a gyomorballon csak ideiglenesen marad bent, szemben más folytonos sebészeti változásokkal szemben.

* Az ORBERA® gyomorballon megfelel az American Society for Gastrointestinal Endoscopy’s (ASGE) Preservation and Incorporation of Valuable Endoscopic Innovations (PIVI) elhízás kezelésére vonatkozó küszöbértékeknek.

Lesley_headshot[1]“Az ORBERA® előtt sok különböző dolgot és számos diétát kipróbáltam az évek alatt. Semmi sem működött igazán… Az ORBERA® óta… fantasztikusan érzem magam!” 
Lesley, 15 kg-t fogyott*.

Kérjen további információkat e-mailen vagy hívjon minket a +36/30-693-4207  számon, hogy elérje a fogyási céljait, amelyre úgy vágyott.

phone_icon_blue[1]

Szeretne további információkat?
Hívja a +36/30-693-4207 telefonszámot

Önnek kérdései vannak. Nekünk válaszaink. Képzett képviselőink segítenek abban, hogy megtalálja a megfelelő szakembert Önhöz közel, részletesebben elmagyarázzák az ORBERA® gyomorballon terápiát és további információkkal szolgálhat.