Mennyit ér egy új élet, amit vásárolni lehet?

„Ha úgy kezdünk hozzá egy feladathoz, hogy tudjuk: létezik megoldás rá, már ötvenszázalékos sikert értünk el.”

– Moldova György –

Az elhízás, sajnos egyre nagyobb problémát jelent világszerte. Az Obesitas, azaz az elhízás egy zsírfelhalmazódás a szervezetben. Amit sok esetben úgy gondolunk, csak esztétikai, vagy kozmetikai problémát szül magával, de tudatában kell lennünk annak, hogy az egészségünket súlyosan veszélyeztető, kóros elváltozásról van szó, ami számos betegség kialakulásának a kockázatát a többszörösére növelheti. Ezért is nagyon fontos, hogy tegyünk ellene!

Az ORBERA® gyomorballon egy olyan testsúlycsökkentő terápia, amely átmenetet képez a különböző étvágycsökkentő, gyomorszűkítő, vagy az igen drasztikus csonkoló sebészeti megoldások között. Az ORBERA® gyomorballon, valóban segítőtárs a fogyásban, hiszen nem csak szemmel látható eredményeket nyújt az első hat hónapban, hanem biztosítja a készséget, hogy az egészséges életmódot életünk hátralevő részében is folytathassuk.

Ne pazarolja idejét és pénzét.

Kezdjen el 3x több súlyt leadni az ORBERA® gyomorballonnal

Az ORBERA® gyomorballont műtét nélkül, endoszkópos eljárással szájon át a gyomorba helyezik. Viszont aggódalomra semmi ok, hiszen a gyomorballon olyan természetes anyagból készült, ami semmilyen károsodást nem okoz a szervezetünkben. Amikor a helyén van, színezett fiziológiás sóoldattal töltjük fel, szinte akkorára, mint egy grapefruit. Ezzel segítve hozzá bennünket a mértékletes táplálkozásra.

Az ORBERA365® – 1 éves gyomorballon terápia FDA (USA engedélyeztetési hivatal minősítése, mely azt jelenti, hogy a termék minőségi és biztonságos) védjeggyel ellátva!

 

Miért érdemes belevágnia most?

Tény, hogy az ORBERA® gyomorballon több országban finanszírozott, hiszen az elmúlt 20 évben bizonyítottan jelentős túlsúlycsökkentést értünk el. A féléves gyomorballon terápia esetén, akár 10-25-30 kg súlyveszteség érhető el, míg az egy éves ORBERA® kezelés esetén ez meghaladhatja a 40 kg súlyveszteséget is.  Továbbá azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ezáltal megszüntethetjük azokat az egészségünkre ható kockázati tényezőket, mint például cukorbetegség, magas vérnyomás, zsírmáj, amelyek csökkentik az élthosszunkat.

Legyünk egészségesebbek az ORBERA® gyomorballon segítségével!

„A leghatásosabb diéta az, amit észre sem veszünk.”

– Brian Wansik –