Mi a költsége egy gyomorballonnak?

Egy kis befektetés az életed hátralevő részére.

Belefáradt abba, hogy pénzt költ fogyókúrás programokra, amelyek nem működnek?

Itt az idő, hogy maximalizálja személyre szabott étrendjének és edzéstervének az előnyeit.

Az amerikaiak évente több mint 60 milliárd dollárt költenek olyan fogyókúrás termékekre, mint divatos edzőfelszerelés vagy csalódást okozó diéták. Ami ezekből a termékekből hiányzik, az a támogatás, oktatás, az adagok ellenőrzésének technikája, amelyeket az ORBERA® testsúlycsökkentő program nyújt.

Az ORBERA® testsúlycsökkentő program nem csak drasztikus eredményeket nyújt a program első 6 hónapjában, hanem biztosítja a készséget, hogy az egészséges életmódját élete hátralevő részében is folytathassa. Az ORBERA® egy gyomorballont nyújt egy szakértőkből álló támogató csoporttal és egy személyre szabott diétával és edzéstervvel egy programon belül. Ez biztosítja Önnek a készségekkel és lehetőséggel, hogy pénzt spóroljon az úton a fogyásban.

Ne pazarolja idejét és pénzét.

Kezdjen el 3x több súlyt leadni az ORBERA® gyomorballonnal

Megérdemled.

Lássa már az eredményeket mindössze 6 hónap alatt.

Az ORBERA® súlycsökkentő program első hat hónapja az, amikor a páciensek általában a legdrasztikusabb eredményeket tapasztalják. Az ORBERA® páciensek így gyorsan fogynak, mert a gyomorballon biztonságosan helyet foglal a gyomorban, elősegítve az adagok szabályozását. Ez az eljárás segít Önnek, hogy fejlessze ezeket a fontos készségeket az adagok szabályozásában, amíg az ’utógondozó’ program segít Önnek, hogy átalakítsa étrendjét. Az ORBERA® kiemelkedik más diétás és testmozgás programok közül, mivel biztosítja Önnek a készséget és magabiztosságot, hogy egy új életmódot kezdjen el a kiábrándító diétás program negatív aspektusai nélkül.

AMI VÁRHATÓ

Nincsen műtét. Nincsenek vágások.

Az ORBERA® testsúlycsökkentő rendszer egy két részes program, ami nem igényel műtétet. A program első része a behelyezés, amikor a leeresztett gyomorballont a száján át a gyomorba helyezik. Amikor a helyén van, sóoldattal feltöltik akkorára, amíg kb. egy grapefruit nagyságú lesz. Ez az eljárást nem igényel műtétet, vágásokat, öltéseket vagy hegeket és jellemzően nagyon rövid felépülési időt igényel, így a lehető leghamarabb visszatérhet a mindennapi életébe!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A program teljes költsége gyakorlatok és régiók között változik.

Lépjen kapcsolatba egy helyi orvossal, hogy megtudja a költségét az Ön régiójában.

Teljes 2 részes súlycsökkentő program

AZ ORBERA® 2 részes súlycsökkentő rendszer különböző fogyasztó és egészséges életmódbeli funkciókat és ajánl, amelyek teljes szinkronban működnek együtt. A programja első 6 hónapjában egy ORBERA® gyomorballon kerül a gyomrába. Ez segít Önnek megtanulni az egészséges adagszabályozási módszereket, míg egy „utógondozási” program egy személyre szabott diétát és edzéstercet nyújt Önnek. A teljes 2 részes program közben Ön egy kényelmes hozzáférést kap a személyes támogató csoportjához. A 12 hónapos ORBERA® testsúlycsökkentő program befejezése után Ön képes lesz arra, hogy sokkal egészségesebb életmódot éljen.

TUDJON MEG TÖBBET

Megbízható. Letesztelt. Bizonyított.

Az ORBERA® gyomorballon FDA minősített és a világon az első helyen álló. Az elmúlt 20 évben az ORBERA® súlycsökkentő gyomorballon több mint 220.000 embernek segített világszerte. AZ ORBERA® gyomorballon világszerte ismert a biztonság és hatékonyság terén. Vessen egy pillantást a bevált sikertörténetekre. Ez Ön is lehetne!

TUDJON MEG TÖBBET
  • FDA minősített
  • 20 éves tapasztalat
  • Több mint 220.000 gyomorballon behelyezés
  • Bizonyított fogyás

„Utógondozó” támogatás és ORBERA® Coach

Az ORBERA® súlycsökkentő program tartalmaz egy folyamatos utógondozási támogatást a teljes 12 hónapos programra, amely nélkülözhetetlen a fogyási célok sikeréhez. Az eljárás után Ön támogatást kap egy csapat szakembertől, ami magában foglal egy ORBERA® által kiképzett dietetikust, fitneszedzőt, pszichológust és kezelő csoportot.
Továbbá hozzáférést az ORBERA® Coach-hoz, ami egy online eszköz és mobil alkalmazás kizárólag az ORBERA® rendszer pácienseinek érhető el. Az ORBERA® Coach program napi feladatokat készít, mint étkezési terv, egészséges receptek találása és egy szelet torta vásárlása (mínusz a torta). Annak érdekében, hogy a helyes úton maradjon a súlycsökkentő programban, egy teljes támogató csoport fogja segíteni minden lépését az úton. Az ORBERA® Coach támogató csoportot egy ORBERA® által kiképzett dietetikus és orvosa vezeti, hogy útmutatót nyújtson a fogyás útján.

TUDJON MEG TÖBBET

“Az, hogy majdnem 14 kg-t fogytam 6 hónap alatt, egy nagyon sikeres pillanat volt az életemben.”*

Az ORBERA® megadta Andrásnak a kezdőlökést, amit ő keresett. Még azután is, hogy eltávolították a súlycsökkentő gyomorballont, András folytatja a fogyást és egy aktív, egészséges életmódot tart fenn.

Mennyibe fog kerülni nekem az ORBERA®?

Lépjen kapcsolatba egy ORBERA® szakértővel és kérjen tájékoztatást az árról! Segítséget nyújtanak Önnek a költségeket és pénzügyi lehetőségeket illetően. Megérdemled!