Gyomorballon esküvő előtt? Igen!

A gyomorballon terápia testileg és lelkileg egyaránt megváltoztatja életét. Ez a változás életünk bizonyos szakaszaiban kifejezetten fontos lehet. A legtöbb ember időszakosan tér vissza a fogyás reményéhez:

  • nyáron a strandszezon előtt, hogy szebb legyen a fürdőruhában
  • nagy esemény előtt, hogy karcsúbb legyen
  • amikor már az elhízás oly mértékű, hogy pár lépcső megmászása is gondot okoz
  • amikor pl. unoka születik, és bár a nagymama/nagypapa még fiatal, de a mozgás már nehézkes a többletsúly miatt.

fiatal_parAz ilyen és ehhez hasonló indokok általában elindítanak egy lavinát, amikor minden módszert hajlamosak vagyunk kipróbálni vagy megvenni, csak érjük el végre a kitűzött célt!

A gyomorballon ezekben a szituációkban is nagy segítség lehet, hiszen egyrészről a beavatkozás nem műtét, így nem maradnak hegek sem, másrészről tartós fogyást garantál!

Több páciensünk házasságra lépés előtt döntött úgy, hogy nem küszködik tovább, hanem a gyomorballon terápia mellett dönt, és így eléri azt a súlyt, amelyet az esküvőjére megálmodott.

Ön is esküvő előtt áll, de a ruha választás problémát okoz túlsúlya miatt? Ha azon a bizonyos napon szeretne a legszebb lenni, akkor ezt is meg tudja tervezni! A gyomorballon terápia csupán 6 hónapig tart, ráadásul nincs műtét, így nincsenek műtéti hegek sem! Gondoljon bele, mennyivel másként nézné vissza az esküvői fotókat, ha 10-15 kilóval karcsúbb lenne!

A gyomorballon terápia más esetben is hasznos: zsírleszívás vagy plasztikai műtét előtt 10-15 kg feleslegtől lehet megszabadulni a segítségével. Ráadásul újabb kellemetlen műtéti beavatkozás nélkül!

Elege van a folyamatos kudarcokból és a pénzkidobásból? Lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen tájékoztatjuk a gyomorballon terápia lehetőségeiről személyre szabottan is!

JELENTKEZNE KONZULTÁCIÓS IDŐPONTRA? ELSŐ LÉPÉS A KONZULTÁCIÓ, HISZEN EZT KÖVETŐEN DŐL EL, HOGY ÖN ALKALMAS-E A TERÁPIÁRA!