HENDER-MEDICAL Innovation GYOMORBALLON – TERÁPIA – 6 hónap átalakulás tapasztalatai, Évi őszinte levele.

Évi átalakulását végigkísérve újabb igazolást nyert, mennyit is ér egy nagy elhatározás, megfelelő hozzáállás és kitartás a 6 hónapos HENDER-MEDICAL Innovation gyomorballon terápia során.

Megkértük Évit, pár sorban írjon azoknak az érdeklődőknek, akik még hezitálnak, bizonytalanok, sok bennük a kérdőjel, bele merjenek-e vágni velünk a terápiába. Illetve azoknak, akik már elkezdték az életmódváltást, elindultak az úton, ami – valljuk be – nem könnyű, viszont a HENDER-MEDICAL Innovation által biztosított féléves gyomorballon-terápia nélkül sokkal nehezebb lenne.

Pár sor helyett kaptunk egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő beszámolót, melyet most megosztunk a fogyni kívánókkal:

“Nekem kb. egy hónapja vették ki a gyomorballonomat és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.

Én baromi jó döntésnek tartom, hogy belevágtam. 108 kg-ról indultam és most 85 kg-nál járok. Ez még (a doktor úr szerint) menni fog lefelé. 🙂

Nekem idén január elején Szegeden csinálták. Reggel 9-re kellett mennem és 12-kor már úton voltam visszafelé Budapestre (nem én vezettem).

Mire felértünk Pestre, már masszív hányingerem volt, és ahogy a lakásba értem, jött ki belőlem minden. Ez tartott kb. három napon keresztül. Két – három óránként hánytam, és borzasztóan legyengültem. Az első héten kb. két pohár joghurtot ettem meg (nem is kívántam és nem is bírtam volna enni). Ezen a héten lement 8 kg, amiből a második héten, mikor már kb. az addig megszokott adag kajáimnak a harmadát – negyedét ettem vissza is jött 2 kg. Az első 1-2 héten elég gyengének éreztem magam, de éhes egyáltalán nem voltam. Azért igyekeztem enni egy kicsit, hogy az erőm visszatérjen.

Igyekeztem sokat mozogni – sajnos a tornához lusta vagyok -, így sokat gyalogoltam, vettem egy lépésszámlálós órát, amivel követtem, hogy naponta hány lépést – hány km-t – teszek meg. Eddig 1-2 megállóra simán buszra, villamosra szálltam, most ezeket a távokat gyalog tettem meg. Rengeteget kirándultunk, túráztunk, főleg hegyekre. A párom abszolút partner volt miden mozgással kapcsolatos ötletemben. 🙂

Gyakorlatilag most már elmondhatom, hogy 1-2 kicsit nehezebb héttől eltekintve, ami a legelején volt, teljesen átlagos életet éltem. Nem éreztem egy percig sem, hogy bármi is bent lenne a gyomromban.

evi_oszinte_gyomorballon_tortenete_2

Mondta a doktor úr, hogy az agyamban fognak majd átállni a dolgok és rájövök idővel, hogy sokkal kevesebb étellel is teljesen jól el tudok éldegélni, és ez így is lett.

Azóta a nagy lapos tányért a sütis tányérra cseréltem, a levesest pedig a salátásra. Ekkora adagokat eszek egy-egy alkalommal. Igyekszem a péksütiket kerülni (havonta maximum egyszer azért eszek egy fél szelet kenyeret), nem is igazán hiányoznak. Ugyanúgy megeszem a pörköltet nokedlivel, csak töredékét, mint eddig és az is bőven elég. Szóval nem sanyargatom magam, egyszerűen csak kevesebbet eszem. Jóval kevesebbet.

Hálistennek a ballon kivétele óta is lement két kiló (egy hónapja vették ki), és miután kivették sem éreztem úgy, mintha egy feneketlen kutat, meg kellene tölteni mindenfélével a gyomromat, hanem teljesen olyan, mint mikor bent volt. Nem kívánok többet enni.

Egy percig sem bántam meg, hogy belevágtam, mert olyan ruhák, amiket 8-9 éve csak tároltam a gardrobeban, most újra rám jönnek, és ha szaladnom kell a busz után nem érzem úgy, hogy kiugrik a szívem a helyéről 3 lépés után. Szóval én bíztatok mindenkit.

(Egyébként ami még nagyon ösztönzően tud hatni, az az, hogy tudom, hogy ennyi pénzt kifizettem és ezt nem hagyhatom elúszni!)

evi_oszinte_gyomorballon_tortenete_1

A HENDER-MEDICAL Innovationról akkor olvastam először, mikor elkezdtem nézelődni az interneten gyomorballont keresve. Egy fórumon többen is ajánlották, így hát felvettem velük e-mailben a kapcsolatot.

Egy rendkívül részletes tájékoztatót kaptam az eljárásról, és egy kedves hölgy felhívott, akivel teljesen közvetlen módon tudtam beszélni a problémámról. Megbeszéltük a részleteket, hogy mikor és hol tudnák elvégezni a beavatkozást. Teljesen rugalmasak voltak, gyakorlatilag ők alkalmazkodtak az én igényeimhez és akkor végezték el a beavatkozást, amikor az nekem megfelelt. Innentől felgyorsultak az események. Elutaltuk a megbeszélt összeget, természetesen megkaptam a számlát és a címet, valamint az orvos nevét, aki a beavatkozást végzi majd.

Az utalást követően először kicsit be voltam ijedve, hogy valami kamu cég csalt ki tőlem egy rakás pénzt, hiszen mindenféle személyes találkozó nélkül utaltam, de abszolút megbízhatónak bizonyultak. Bármikor csörgettem meg őket – legyen az késő este vagy hétvége – biztos, hogy egy kedves hang válaszolt türelmesen a kérdéseimre.

A beavatkozás Szegeden egy szép magánklinikán történt, ahol mindenki nagyon előzékeny és kedves volt velem. Később – a beültetés után -, rendszeresen érdeklődtek a hogylétem felől; hogyan haladok a fogyással, milyen ételeket ajánlanak. Rendszeresen kaptam mozgással vagy étkezési tanácsokkal kapcsolatosan levelet tőlük, amik segítették a fogyásomat.

Ezek után én bátran ajánlom a HENDER-MEDICAL Innovationt mindenkinek. 100%-ig megbízhatóak és segítőkészek.” Évi, Budapest