Gyomorballon terápia – kiknek? mikor? mennyiért?

Kinek ajánljuk az ORBERA® gyomorballon terápiát?

A gyomorballon egészségre gyakorolt jótékony hatásáról már többször esett szó, azonban lényeges megemlíteni, hogy kiknek ajánlott és miért hatékony ez a testsúlycsökkentő módszer, továbbá arról is, hogy a pénztárcánknak miért kedvező az ORBERA® gyomorballon terápia.

Nézzük, miben segít nekünk a terápia?!

A legfontosabb cél a súlycsökkenés, de ne feledjük az egészséges életmód elsajátítására is kiváló segítőtárs az ORBERA® gyomorballon. Sajnálatos módon Magyarországon az elhízottak száma évről-évre egyre nagyobb, ami a rohanó élet, nem megfelelő táplálkozás és a mozgáshiány velejárója.

Az elhízás szövődményei számos betegség kockázatát vonják magukkal:

  1. cukorbetegség
  2. magas vérnyomás
  3. magas koleszterinszint, – trigliceridszint
  4. kóros érelmeszesedés
  5. szívkoszorú-, agyi-, és verőérbetegségek, ami szívinfarktushoz és sztrókhoz is vezethet
  6. máj-, és epebetegségek
  7. mozgásszervi betegségek
  8. daganatos megbetegedések
  9. csökkenő fogamzó képesség
  10. alvászavarok

 

A ORBERA® gyomorballon terápia segítségével a 10-20-40 kg súlyveszteségen kívül csökkenthetjük az egészségünkre súlyosan ható betegségek kialakulását. A gyomorballon által megkövetelt életmódváltás befolyására a lelki egyensúlyunkra is hatással van, hiszen egészen új emberként nézünk a tükörbe, megváltozik az énkép, és megnő az önbizalom.

Összeségében elmondható, hogy az ORBERA® gyomorballon segítségével testi és lelki egyensúlyt kaphatunk, amellyel lényegesen megnövelhetjük az életéveink számát.

A megfizethető egészség ára

 Mennyit költünk az egészségünk megőrzésére, vagy azért, hogy megszabaduljunk a súlyfeleslegünktől? A vitaminokra, fogyasztószerekre, étrendkiegészítőkre, edzőtermekre, kozmetikukra, amelyektől várjuk a problémánkra a megoldást? De az eredmény mégis elmarad?

Az ORBERA® gyomorballon nem a legolcsóbb módszer, de ugyanakkor a befektetésünk azonnali hatást eredményez a fogyásunkra és az életminőségünkre nézve.

Bátran számoljunk utána, hogy mennyit eszünk meg 6 vagy 12 hónap alatt, milyen gyakran kell a ruhatárunkat cserélni a folyamatos súlygyarapodás miatt, és mennyit költünk fogyókúrás programokra.

Nézze meg! Mennyit ér egy új élet, amit vásárolni lehet? Kattintson IDE!

ALKALMAS ÖN A TERÁPIÁRA?  VÁLASZÉRT JELENTKEZZEN EGY KONZULTÁCIÓS IDŐPONTRA!

Amennyiben kérdése van, vagy további információt szeretne tudni az ORBERA® gyomorballon terápiával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal telefonos vagy mail elérhetőségeinken, melyet ide kattintva talál meg.