Orbera Gyomorballon a FreeFood Expon

Mi az a FREEFOOD EXPO?

A Free Food Expo és Konferencia az első hazai komplex rendezvény az ételérzékenység és ételallergia témájában. Célunk, hogy minden érdeklődő átfogó és naprakész információt kapjon az ételintolerancia kimutatásáról és kezeléséről, valamint az ajánlott és fogyasztható élelmiszerekről.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

  • Mert egy helyen találhatsz választ és megoldást problémáidra
  • Mert 100 gyermeknek (2-18 éves korig) lehetősége lesz INGYENES FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálatra jelentkezni (a vizsgálat eredeti ára 59.900 Ft/fő) A vizsgálatot a helyszínen regisztrált első 100 gyermeknek tudjuk biztosítani.
  • Mert húsz neves orvos és táplálkozási szakember előadásai mellett vezető egészségügyi szolgáltatók mutatják be a legkorszerűbb diagnosztikai lehetőségeket, az élelmiszeripari gyártók pedig mentes termékeiket kínálják és kóstoltatják.
  • Mert a jegyár tartalmaz egy értékes ajándékcsomagot
  • Mert olyan tudásra tehetsz szert előadóinktól, melyet sehol máshol nem szerezhetsz meg

 

2018. november 3.-án az ORBERA Gyomorballon terápia is részt vesz a FreeFood Expon!

Érdemes ellátogatni a standunkhoz, ahol minden Kedves Érdeklődő a személyre szabott tanácsadáson túl egy 20.000.- Ft értékű kedvezmény kupont kap tőlünk!

Időpont: 2018.11.03 (8.00-17.00), Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Előadókat IDE KATTINTVA tekintheted meg, bővebb infó a FreeFood Exporol IDE KATTINTVA olvasható!

PROGRAM

FreeFood Expo 2018 – 2018 november 3.-án a 4 teremben tartunk előadást az ORBERA Gyomorballon terápiáról:

ELŐADÓ Előadás címe, témája
9.50-10.00 Garami Gábor házigazda Köszöntő
10.00-10.20 Dr. Papp Lajos, szívsebész Ketogén zsíranyagcsere
10.20-10.40 Koór Béla, az Iroman blog szerzője 170 kilóból Ironman
10.40-11.00 Almásy Zsolt, épületbiológus Ön nyugodtan alszik? Lakókörnyezetünk láthatatlan veszélyei, avagy sztenderd épületbiológiai vizsgálatok az otthonunkban.
11.00-11.20  szünet
11.20-11.40 Tanács Attila, mesterszakács, fejlesztő séf Mentes alapanyagok beépítése a napi konyhai műveletekbe
11.40-12.00 Németh Mirtill, ARDO Hungary ügyvezetője Őrizzük meg a természet értékeit allergén- és tartósítószer mentesen!
12.00-12.20 szünet
12.20-12.40 Galló Nóra, dietetikus Egészségtől nem mentesen
12.40-13.00 Dr. Krkos Károly, laboratóriumi szakorvos Kerekasztal beszélgetés a FOODTEST 200+ vizsgálatról páciensekkel
13.00-13.20 szünet
13.20-13.40 Halászi Ildikó, Vegital ügyvezetője Teljes élet tej nélkül
13.40-14.00 Gangel András, M-Gel mestercukrásza Bűnözz büntetlenül  (Csak élvezettől nem mentes desszertek)
14.00-14.20 szünet
14.20-14.40 Csuka Joli, Power-Plate mestertrénere Maradj edzésben! Mire figyeljünk a szülés utáni edzésnél? Milyen az ajánlott női fitnesz 40 éves kor felett?
14.40-15.00 Ollári Andrea, HENDER-MEDICAL Innovation KFT. ügyvezetője Gyomorballon-terápia (Orbera) –   Bizonyítottan Hatékony Társ a Fogyásban

Teljes programot IDE KATTINTVA tekintheted meg!